Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ο Δαβάκης στην ΑΔΤΕ

 
Ακριτικές μονάδες των Δωδεκανήσων επισκέφτηκε σήμερα ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Θανάσης Δαβάκης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Ευστάθιο Πανυτσίδη.
 
Ο κ. Δαβάκης επισκέφθηκε μονάδες της 80ης Ανώτατης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (80 ΑΔΤΕ), τον Ναυτικό Σταθμό Κω, το Παράκτιο Περιπολικό (ΠΠ) «ΑΝΤΩΝΙΟΥ» και την Κανονιοφόρο «ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ», τη στρατιωτική μονάδα Διοίκησης Άμυνας Νήσου και το φυλάκιο «ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΥΡΑ» στη Νίσυρο, καθώς και το 5/42 στρατόπεδο Ευζώνων στην Κάλυμνο.
 
 
 
Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, σε δήλωσή του στο δημοτικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό της Κω, αναφέρθηκε στο ζήλο και την αυταπάρνηση που επιδεικνύουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, «οι οποίοι, παρά τις περικοπές που έχουν υποστεί στις αποδοχές τους, διασφαλίζουν, χάρη στο ζήλο και την αυταπάρνηση που επιδεικνύουν, την αμυντική θωράκιση της χώρας, την υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και την περιφρούρηση της εδαφικής μας ακεραιότητας».
 
Ο κ. Δαβάκης μετέφερε στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό τις ευχές της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και επισήμανε: «Αισθανόμαστε όλοι, ο Υπουργός, η Αναπληρωτής Υπουργός και εγώ, ιδιαίτερη υπερηφάνεια γιατί έχουμε την πολιτική ευθύνη αυτού του εκλεκτού τμήματος του ελληνικού λαού που είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας και οι οποίες εκτελούν με αίσθημα ευθύνης και χρέους το καθήκον τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: