Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Προστατεύσου απο τα μη επαναδρωμένα αεροσκάφη. Μπορείς!


Εμπνευσμένος απο την τακτική των κατοίκων της Λωρίδας της Γάζας, να εντοπίζουν τα ισραηλινά μη επανδρωμένα αεροσκάφη με σκοπό να τα μαγνητοσκοπήσουν και να τα καταγράψουν ώστε να μπορούν στο μέλλον να τα ξεχωρίσον, ο Ολλανδός σχεδιαστής, Ρούμπερ Πάτερ κατέγραψε όσα περισσότερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη μπορεί, σε έναν ιδιαίτερο οδηγό «επιβίωσης».

Από τον οδηγό δε θα μπορούσαν να λείπουν οι «σιλουέτες» μη επανδρωμένων αεροσκαφών από τη Μεγάλη Βρετανία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, καθώς και την Κίνα, την Ινδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ισραήλ.

Χωρισμένα σε δύο κατηγορίες: αυτά που μόνο κατασκοπεύουν και αυτά που κατασκοπεύουν και σκοτώνουν, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη συνήθως δε μπορούν να εντοπιστούν καθώς πετούν ψηλά, ωστόσο, ο Πάτερ παραθέτει και οδηγό επιβίωσης.

Ανάμεσα στις συμβουλές, είναι και οι εξής: κρυφτείτε πίσω από μεγάλα δέντρα, τα οποία αποτελούν ιδανική κάλυψη από τα αεροσκάφη, τοποθετείστε τμήματα γυαλιού στην οροφή αυτοκινήτου ή κτιρίου. Μάλιστα, ο χάρτης του Ολλανδού εκτυπώνεται σε ειδικό υλικό που αντανακλά το είδωλο του αεροσκάφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: