Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Εορταστικές διακοπές και εκδηλώσεις για όλα τα... παιδιά




Με αισιοδοξία και ελπίδες για την Νέα χρονιά υποδέχονται τα Χριστούγεννα τα μέλη των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του δήμου Νεάπολης-Συκεών.
Τα στελέχη του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, τα παιδιά της τρίτης ηλικίας, έχουν προετοιμάσει όμορφες εκδηλώσεις με μουσική, χορό και παραδοσιακά εδέσματα.

Οι γιορτές ξεκινούν αύριο, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, στο Β΄ ΚΑΠΗ Αγίου Παύλου στις 6.30 το απόγευμα, και θα συνεχιστούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Γ΄ ΚΑΠΗ Συκεών                               Πέμπτη 12/12                             7μ.μ.
Α΄ ΚΑΠΗ Νεάπολης                          Παρασκευή 13/12                   6.30μ.μ.
ΚΑΠΗ Πεύκων                                  Δευτέρα 16/12                          6.30μ.μ.
Β΄ ΚΑΠΗ Συκεών                             Τρίτη 17/12                                   7μ.μ.
Β΄ ΚΑΠΗ Νεάπολης                        Τετάρτη 18/12                           6.30μ.μ.
Γ΄ ΚΑΠΗ Αγίου Παύλου                  Πέμπτη 19/12                           6.30μ.μ.
Α΄ ΚΑΠΗ Αγίου Παύλου                  Παρασκευή 20/12                    6.30μ.μ.
Α΄ ΚΑΠΗ Συκεών                             Δευτέρα 23/12                               6μ.μ.

Με στόχο τη φιλοξενία και ψυχαγωγία των υπολοίπων παιδιών και σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση των γονέων που εργάζονται και στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών λειτουργούν και φέτος πρωινά τμήματα φύλαξης στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

Πρόκειται για τρία πρωινά τμήματα που θα λειτουργήσουν από τις 24 Δεκεμβρίου 2013 έως και τις 7 Ιανουαρίου 2014, και συγκεκριμένα: στο ΚΔΑΠ Φωκά για τις Δημοτικές Ενότητες Συκεών και Αγίου Παύλου, στο ΚΔΑΠ Αθανασίου Διάκου για τη Δ.Ε. Νεάπολης και το ΚΔΑΠ Πεύκων για τη Δ.Ε. Πεύκων. Οι ώρες προσέλευσης είναι 8π.μ.-9π.μ. και αναχώρησης 1μ.μ.-4μ.μ..

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τμήματα αυτά μπορούν να ενταχθούν και παιδιά γονέων που δεν επωφελούνται του δωρεάν προγράμματος των ΚΔΑΠ. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 628475.

Δεν υπάρχουν σχόλια: