Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Απο cheerleader των Philadelphia Eagles, αξιωματικός πληροφοριών στις Ειδικές Δυνάμεις των Η.Π.Α στο Αφγανιστάν.


Η 25χρονη  Rachel Washburn  τιμήθηκε την Παραμονή των Χριστουγέννων, κατα την διάρκεια του αγώνα των Philadelphia Eagles με τους Chicago Bears, απο τους πρώτους, ως “Hometown Hero'' μετά την έλευσή της απο την δεύτερή της θητεία στο Αφγανιστάν.

Η Washburn έγινε το 2006 cheerleader στην ομάδα αμερικανικού ποδοσφαίρου των Philadelphia Eagles στο Drexel. Μάλιστα, το 2008 έλαβε μέρος σε ένα πολιτισμικό πρόγραμμα για την ενθάρρυνση του ηθικού των Αμερικανών στρατιωτών στο Ιράκ και ήταν εκεί, όπως λένε οι φίλοι της που αποφάσισε να ενταχθεί στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.



Να σημειώσουμε εδώ, πως η Washburn παρακολουθούσε μαθήματα Ιστορίας απο το Πανεπιστήμιο του Drexel στην Φιλαδέλφεια. Επιπλέον ο πατέρας της ήταν πιλότος ελικοπτέρων και μαχητικών αεροσκαφών στην αμερικανική πολεμική αεροπορία.

Παρακολουθώντας ένα στρατιωτικό πρόγραμμα για εφήβους, που σκέφτονται να καταταγούν, η 25χρονη  Rachel αποφοίτησε με τον βαθμό της ανθυπολοχαγού Β' τάξεως, έχοντας λάβει εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων. Το 2011-12 παρακολούθησε ένα πρόγραμμα «Πολιτισμικής υποστήριξης» με στόχο την καλύτερη επικοινωνία των ομάδων ειδικών επιχειρήσεων με τον γυναικείο πληθυσμό του Αφγανιστάν.



Μάλιστα κατα την διάρκεια της πρώτης της ανάπτυξης στο Αφγανιστάν, η Washburn βοήθησε να ξεγεννήσει μια γυναίκα, καθώς ο άνδρας της εγκυμονούσας αρνιόταν την ιατρική συνδρομή του αντρικού ιατρικού προσωπικού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: