Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Το σήμα της εβδομάδας: Fish & Chips FC


Δημήτρης Βαρσάνης


Δεν γίνεται συχνά ένα ποδοσφαιρικό σήμα να σας κάνει να λαχταράτε ένα πλούσιο γεύμα σε μια παμπ. Όμως το σήμα αυτής της εβδομάδας κάνει ακριβώς αυτό με μια ερασιτεχνική ομάδα από το Πόρτλαντ.

Το Πόρτλαντ είναι μια πόλη που είναι υπερήφανη για το ότι είναι εξωτική και η νεοσύστατη Avery Dennison Toffee League είναι αναμφισβήτητα το πιο περίεργο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον πλανήτη.

Οι άνθρωποι πίσω από τη σύλληψη του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Toffee Club (μια υπερήφανα Αγγλική ποδοσφαιρική παμπ στο Νοτιοανατολικό Πόρτλαντ) προσπαθούν να οικοδομήσουν μια κοινότητα γύρω από μια κοινή αγάπη για το καλό ποδόσφαιρο, το καλό φαγητό, το καλό ποτό και τους καλούς ανθρώπους.

Το πρωτάθλημα παρουσιάζει το καλύτερο της δημιουργικότητας, της εκκεντρικότητας και του χαρακτήρα της πόλης μέσα από το ποδόσφαιρο και από τη Fish & Chips FC και κανείς δεν μπορεί να περιγράψει καλύτερα την ομάδα από τους ίδιους τους ανθρώπους της Fish & Chips FC.

Από την Αγγλική ακτή μέχρι τις όχθες του Williamete … σφυροκοπάμε, τηγανίζουμε και υπηρετούμε τη διατλαντική διοργάνωση εδώ και χρόνια. Υποστηρίζοντας μια σταθερή διατροφή της και πακέτων τσιπς είμαστε χίπστερς έτοιμοι να αγωνιστούμε στην ποδοσφαιρική σκηνή του Πόρτλαντ και πρόκειται να γελάσουμε μαζί.

Είχαμε μεγαλώσει με το ποδόσφαιρο στην Βορειοδυτική Αγγλία και φέρνουμε το σήμα μας στη Βορειοδυτική Αμερική. Με τραγανές πάσες, τραγάνα τάκλιν και μια μικρή αλμυρή γλώσσα να ρίχνεται ξανά και ξανά πηγαίνουμε για το χρυσό. Όμως μετά τον αγώνα είμαστε οι πρώτοι με μια πίντα και έχουμε μία και για σας.

Fish & Chips FC.... μπύρα και ποδόσφαιρο για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: