Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Δεν θα γίνεις Αυστραλός ΠΟΤΕ! (βίντεο)


Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο απο ένα διαφημιστικό σποτάκι του αυστραλιανού υπουργείου εσωτερικό στο οποίο εκφράζεται ξεκάθαρα η αυστραλιανή αντι - μεταναστευτική πολιτική η οποία τονίζεται στο σύνθημα: «No Way. You will not make Australia home».

Συγκεκριμένα, με φόντο μια αφίσα που απεικονίζει ένα ένα πλοιάριο μέσα στη φουρτουνιασμένη θάλασσα να παλεύει με τα κύματα και επάνω της διαβάζει κανείς: «Αποκλείεται. Δεν θα κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας», ο διοικητής επιχειρήσεων των κύριων συνόρων, Κάμπελ, σε σκληρό ύφος λέει: «Εάν ταξιδέψετε με πλοίο χωρίς να έχετε βίζα δεν πρόκειται να κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας. Οι κανόνες εφαρμόζονται σε όλους. Οικογένειες, παιδιά, ασυνόδευτα παιδιά, μορφωμένοι ή εξειδικευμένοι, δεν αποτελούν εξαίρεση».


Μην πιστεύετε τα ψέματα των λαθρεμπόρων. Αυτοί οι εγκληματίες θα αρπάξουν τα λεφτά σας και θα βάλουν τη ζωή σας και τη ζωή των μελών της οικογένειάς σας σε ρίσκο για το τίποτα. Το μήνυμα είναι απλό: Εάν έρθετε στην Αυστραλία παράνομα μέσω πλοίου δεν υπάρχει καμία περίπτωση εσείς να κάνετε κάποτε την Αυστραλία σπίτι σας».



Δεν υπάρχουν σχόλια: