Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Σκωτσέζοι έφεδροι εν δράση


Σκωτσέζοι έφεδροι στρατιώτες του 52ου Λόχου του Lowland του 6ου Τάγματος του Βασιλικού Συντάγματος της Σκωτίας (6 SCOTS) εξάσκησαν τις στρατιωτικές τους ικανότητες αυτή την εβδομάδα σε χώρο ασκήσεων στο Norfolk.

Περίπου 75 στρατιώτες, έφτασαν από το αρχηγείο του 6 SCOTS στη Γλασκώβη και τις υπομονάδες απο το Ayr, Bathgate, Dumfries, Edinburgh and Galashiels συμμετείχαν στην άσκηση διάρκειας δυο εβδομάδων που έγινε στο Stanford Training Area.

Οι στρατιώτες πραγματοποίησαν διάφορες ασκήσεις με σκοπό να εκπαιδευτούν σε σημαντικές στρατιωτικές δεξιότητες, όπως τη σκοποβολή, την ηγεσία, την ομαδικότητα και την καλή φυσική κατάσταση. Η άσκηση τελικά κορυφώθηκε με μια τελική άσκηση όπου δοκίμασαν στην πράξη τις ικανότητές τους. Η τελική άσκηση συμπεριέλάβε αστικές επιχειρήσεις και επίθεση - αεραποβίβαση απο ελικόπτερο.

Ο Ταγματάρχης Rob Muir, υπεύθυνος επιχειρήσεων του 6 SCOTS, είπε: «Αυτές οι ασκήσεις θα αποτελέσουν τα ιδανικά θεμέλια για εκπαιδευτικές αναπτύξεις μας και εκπαιδεύσεις μας του χρόνου στο εξωτερικό με τους τακτικούς μας ομολόγους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: