Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Αμερικανο - Βρετανική άσκηση «Vambrace Horizon» με την συμμετοχή εφέδρων


Απο την 1η μέχρι την 9η Σεπτεμβρίου 2015 λαμβάνει χώρα στο Isle of Wight η άσκηση  «Vambrace Horizon» με σκοπό την εξάσκηση των εμπλεκομένων στην αθέατη επιτήρηση και επισήμανση εχθρικών θέσεων και άμεση διακομιδή τραυματία. Στην άσκηση θα συμμετέχουν έφεδροι απο το εφεδρικό σύνταγμα του Honourable Artillery Company. Την άσκηση θα συνδράμουν και ελικοφόρα αεροπλάνα τύπου V-22 Osprey.

Το Isle of Wight προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία κατάρτισης για το σύνταγμα, παρέχοντας ένα δύσκολο και άγνωστο περιβάλλον σε σύγκριση με τις απομακρυσμένες περιοχές στρατιωτικής εκπαίδευσης που χρησιμοποιείται κανονικά.


«Η άσκηση διεξάγεται εξ ολοκλήρου σε ιδιωτικό οικόπεδο με την άδεια και την υποστήριξη των κατοίκων και των ιδιοκτητών του. Όλη η στρατιωτική δραστηριότητα είναι αυτοτελής και δεν περιλαμβάνει την κοινότητα του νησιού.

Δεν είναι συχνό το φαινόμενο το σύνταγμα να έχει την ευκαιρία να εκπαιδεύσει τους στρατιώτες του μακριά από την ηπειρωτική χώρα και είμαστε ευγνώμονες για αυτό το προνόμιο. Προσβλέπουμε σε μια προκλητική και παραγωγική άσκηση στο Isle of Wight» ανέφερε ο διοικητής του Συντάγματος Ταγματάρχης Johnny Longbottom.








Δεν υπάρχουν σχόλια: