Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Βρετανο - αμερικανική άσκηση ελαφριού πεζικού



Περίπου 200 στελέχοι του βρετανικού 3ου Τάγματος του Συντάγματος ελαφριού πεζικού - καταδρομών των Rifles μαζί με Αμερικανούς συναδέλφους τους αλεξιπτωτιστές της 4ης Ταξιαρχίας της 25ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας και συγκεκριμένα του 1ου Ταγματος θα πάρουν μέρος στην άσκηση «κροταλίας» στην περιοχή της  Louisiana και συγκεκριμένα στο Joint Readiness Training Centre του Fort Polk.


Αντικείμενο της άσκησης είναι καταστολή εχθρικής ενέργειας - παρουσίας απο μονάδες ελαφριού πεζικού σε περιοχή φίλιας χώρας στα πλαίσια διασυμμαχικής ειρηνευτικής δύναμης, εδώ στην άσκηση η «δημοκρατία της Ατροπίας» δέχτηκε επίθεση απο επιθετικό γείτονα. Τα ασκούμενα στελέχη ασκήθηκαν απο κοινού σε μάχη εντός κατοικημένων τόπων, εκτέλεση περιπόλων και επιθετικών ενεργειών κατα εχθρικών θέσεων, βολές όλμων, διαχείριση μέσων μαζικής επικοινωνίας και τοπικών πολιτικών και κοινωνικών φορέων απο την στρατιωτική διοίκηση.

















Τέσσερις τελευταίες φωτογραφίες: Ο Συνταγματάρχης Scott A. Green διοικητής της 4ης Ταξιαρχίας,  κατα την διάρκεια «συνέντευξης τύπου και επαφών με αξιωματούχους και κοινωνικούς φορείς της «δημοκρατίας της Ατροπίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: