Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Όλα τα... ένστολα μωρά στην πίστα της επιχείρησης ΛΕ-ΠΑ


Στο Κτήμα Μπραϊμνιώτη στο Κορωπί, το βράδι της προηγούμενης Πέμπτης πραγματοποιήθηκε μια διαφορετική αστυνομική επιχείρηση καθώς σε αυτήν συμμετείχαν ο Λευτέρης Πανταζής, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος, γνωστά μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου και, φυσικά, το ανθρώπινο δυναμικό του Αστυνομικού Τμήματος Βάρης, το οποίο, παρά το ολιγάριθμο προσωπικό του (μόλις 23 άτομα), διοργάνωσε μια εκδήλωση με «συμβολικό νόημα κόντρα στην κρίση».

Οι απανωτές περικοπές μισθών και επιδομάτων, το πρόσφατο λουκέτο στο Α.Τ. Ακροπόλεως, λόγω της συρρίκνωσης των αστυνομικών τμημάτων καθώς και των περικοπών σε προσωπικό, όπως προβλέπεται από το νέο νομοσχέδιο που προωθεί ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, ήταν μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν τον διοικητή του Α.Τ. Βάρης, Χαρίλαο Δέρβα, στην οργάνωση της πρωτότυπης αυτής «επιχείρησης ΛΕ-ΠΑ». Ένα πάρτι ενάντια στην οικονομική κρίση που πλήττει σε μεγάλο βαθμό και την ΕΛ.ΑΣ. ή, όπως είπε από μικροφώνου ο κ. Δέρβας, «για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα που δεν αφήνει περιθώρια για τέτοιες εκδηλώσεις».



Δίπλα στον κ. Δέρβα και τους περίπου 100 συναδέλφους του βρέθηκαν επίσης 35 πρόσωπα της πολιτικής σκηνής που αποδέχθηκαν πρόθυμα την πρόσκληση του Α.Τ. Βάρης. Μεταξύ αυτών ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. ,Θανάσης Μπούρας, οι βουλευτές της Ν.Δ. Γιώργος Βλάχος, Δημήτρης Κυριαζίδης και η κυρία Γεωργία Μαρτίνου. Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ παρέστη ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος, από τη ΔΗ.ΜΑΡ. ο κ. Βασίλης Οικονόμου, ενώ από τους Ανεξάρτητους Ελληνες η κυρία Ραχήλ Μακρή και ο κ. Βασίλης Καπερνάρος.


Στην εκδήλωση χοροστάτησε ο μητροπολίτης Γλυφάδας, ο οποίος και παρέδωσε τη σκυτάλη στον αστέρα του λαϊκού πενταγράμμου Λευτέρη Πανταζή. Μάλιστα, όπως φαίνεται το κέφι παρέσυρε τον εκπρόσωπο της Εκκλησίας, καθώς ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα για να αρχίσει το ξεφάντωμα με μια σφυρίχτρα που έβαλε ξαφνικά στο στόμα του.


Να σημειωθεί πως τα έξοδα καλύφθηκαν με ένα εισιτήριο 10 ευρώ, το οποίο προμηθεύονταν οι καλεσμένοι στην είσοδο της αίθουσας. Οσο για τους καλλιτέχνες, Λευτέρη Πανταζή, Χάρη Ακριτίδη,  Νίκο Γεραλή και την Ιωάννα Λεγάκη, αυτοί τραγούδησαν στην εκδήλωση αφιλοκερδώς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: