Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Βρετανία: Τρεις έφεδροι τιμήθηκαν για δεκαετή συνεχή υπηρεσία στην βρετανική εφεδρεία


Τρεις έφεδροι απο το Charnwood της Αγγλίας παρασημοφορήθηκαν την περασμένη εβδομάδα με το μετάλλιο διαρκούς υπηρεσίας στην εφεδρεία, ένα μετάλλιο το οποίο δίνεται σε όσους εφέδρους συμπληρώσουν 10 χρόνια συνεχούς υπηρεσίας στην Βρετανική Εφεδρεία.

Η σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε στην στρατιωτική βάση του 158 βασιλικού συντάγματος Εφοδιασμού - Μεταφορών με προεξάρχοντα τον δήμαρχο της πόλης, ο οποίος απέδωσε την τιμητική αυτή διάκριση στους εφέδρους υποδεκανέα (πυροσβέστη)  Lucas Bibby, λοχία (επαγγελματία οδηγό) Martin Phillips και λοχία (δικηγόρο) Phil Martin.

Ο πυροσβέστης στην πολιτική του ζωή, Lucas Bibby, ξεκίνησε την στρατιωτική του καριέρα το 2003 και έχει υπηρετήσει στο Ιράκ και την Κύπρο. «Απολαμβάνω πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην Εφεδρεία και είναι ωραίο όταν αυτή η συνεισφορά σου αναγνωρίζεται» τονίζει με αφορμη την παρασημοφόρησή του.

Απο την μεριά του, ο επαγγελματίας οδηγός Martin Phillips δηλώνει πως: «Το δίπλωμα επαγγελματικής οδήγησης το πήρα μέσα στην Εφεδρεία. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες κατάρτισης και δεξιότητες που μπορεί να μάθει στην Εφεδρεία και να αξιοποιήσει στην πολιτική του ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: