Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Άσκηση περιπόλων προς τιμήν του Γρηγόρη Αυξεντίου απο τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Εφέδρων Καταδρομέων


O Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων θα διεξάγει στις 29/11/2014 τον ημερήσιο εκπαιδευτικό – επιμορφωτικό διαγωνισμό με την επωνυμία «Γρηγόρης Αυξεντίου» με σκοπό την συντήρηση , αναβάθμιση και βελτίωση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των μελών και φίλων του Συνδέσμου και τη διατήρηση του μαχητικού πνεύματος που διέπει τους καταδρομείς.

Οι ομάδες των 4 ατόμων θα ξεκινούν αμέσως μόλις προσέλθουν στον χώρο εκκίνησης χωρίς να αναμένονται όλες οι ομάδες. Το συνεργείο εγγραφής θα είναι ανοικτό μέχρι τις 08.00 . Μετά τις 8.00 δεν θα μπορούν ομάδες να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό. Στις 19.30 όλες οι ομάδες πρέπει να προσέλθουν πίσω στην αφετηρία για την ανακοίνωση λήξης του διαγωνισμού. Οι  ομάδες θα είναι άοπλες και δεν θα χρησιμοποιηθούν στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Θα χρησιμοποιηθούν όπλα χρωματοσφαίρισης για συγκεκριμένα εκπαιδευτικά επεισόδια

Τα αντικείμενα στα οποία θα διαγωνισθούν οι εμπλεκόμενες ομάδες είναι: Εγκατάσταση παρατηρητηρίου –παρακολούθηση στόχου και αίτηση πυρών    πυροβολικού, Ασκήσεις αμέσου αντιδράσεως, Αγώνας σε κατοικημένη περιοχή, Ναρκοπόλεμο - παγίδες, Α Βοήθειες μάχης – μεταφορά τραυματία και Ετοιμασία και επάνδρωση σημείου ελέγχου (check point).

Το κόστος συμμετοχής είναι €20 ανά άτομο. Τα λεφτά θα χρησιμοποιηθούν για τα υλικά που χρειάζονται στα ΣΤΕΚ για την διεξαγωγή του διαγωνισμού , καθώς επίσης για δεξίωση που θα ακολουθήσει μετά το πέρας του διαγωνισμού.

Για αιτήσεις συμμετοχής Κώστα Αναστασίου 99415672 και Νίκο Νικολάου 99804440 και στο e-mail xtrem@cytanet.com.cy το αργότερο μέχρι τις 15/11/2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια: