Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Όλοι μαζί στο μεγάλο ραντεβού της Κυριακής


Μήνυμα-πρόσκληση στους φιλάθλους να ενισχύσουν την Κυριακή το Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο του δήμου Νεάπολης-Συκεών, και παράλληλα να στηρίξουν την ομάδα τους στο μεγάλο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, απευθύνουν οι άσοι του ΠΑΟΚ Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Στέλιος Κίτσιου.

«Ελάτε την Κυριακή στο γήπεδο να στηρίξετε την ομάδα ενισχύοντας και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου», είναι το μήνυμα-πρόσκληση που στέλνει ο διεθνής άσος Δημήτρης Σαλπιγγίδης στους φιλάθλους της Θεσσαλονίκης. «Την Κυριακή, πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έχουμε την ευκαιρία να βοηθήσουμε τους ανθρώπους οι οποίοι χρειάζονται τη στήριξή μας προσφέροντάς τους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου», τονίζει από την πλευρά του ο Στέλιος Κίτσιου


Να υπενθυμίσουμε ότι οι πρώτοι των γηπέδων συνεργάζονται ακόμα μία φορά με τους πρώτους στην Κοινωνική Πολιτική και σκοράρουν αυτή την Κυριακή με μοναδικό νικητή την κοινωνική ευαισθησία κι αλληλεγγύη. Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και ο δήμος Νεάπολης-Συκεών απευθύνουν κοινή πρόσκληση προς όλους τους φιλάθλους, που πρόκειται να παρακολουθήσουν τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον Π.Α.Ο.Κ. και τον Παναθηναϊκό, αυτή την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, στις 7.30 μ.μ. στην Τούμπα, να προσφέρουν είδη τροφίμων για την ενίσχυση του δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου Νεάπολης-Συκεών, βάζοντας ένα λιθαράκι στην ανακούφιση δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.

Στελέχη του Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Νεάπολης-Συκεών θα βρίσκονται αυτή την Κυριακή, από τις 9 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα έξω από τη ΘΥΡΑ 3 του γηπέδου, όπου θα υποδέχονται τους πολίτες και θα παραλαμβάνουν τις προσφορές τους σε τρόφιμα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα επιβραβεύσει τη συμβολή των φιλάθλων της στη μεγάλη προσπάθεια για την ενίσχυση του Κοινωνικού του Παντοπωλείου Νεάπολης-Συκεών με την κλήρωση 10 εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League. Η κλήρωση των εισιτηρίων για τους δέκα τυχερούς θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του διαλείμματος για το ημίχρονο και τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν από μικροφώνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: