Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Best Sniper Team Competition 2018 - Η μεγαλύτερη διαγωνιστική άσκηση για την καλύτερη ομάδα ελεύθερων σκοπευτών στην Ευρώπη (εικόνες - βίντεο)



Στις αρχές Αυγούστου 2018 και για μία εβδομάδα, από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε  στις εγκαταστάσεις της 7th Army Training Command's του Αμερικανικού στρατού, στο Grafenwoehr της Γερμανίας, το Best Sniper Team Competition 2018.

36 ομάδες από 19 χώρες της Ευρώπης (Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία,Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Σουηδία αλλά και ο Καναδάς, οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο) πήραν μέρος σε αυτή την διαγωνιστική άσκηση που στόχο είχε οι ομάδες να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους ως ελεύθεροι σκοπευτές και να δουν τα σωματικά και ψυχικά τους όρια. Οι διαγωνιζόμενοι εξετάστηκαν στις βολές από διάφορες πλατφόρμες και από διάφορες θέσεις βάλλοντος άλλα και ως βοηθοί - παρατηρητές.

Τελικά, νικήτρια ομάδα ήταν η ομάδα της Σουηδίας, δεύτερη η ομάδα της Σλοβενίας, τρίτη η ομάδα της Γερμανίας και τέταρτη η ομάδα του Καναδά.
Παρακάτω μπορείτε μερικές χαρακτηριστικές εικόνες και βίντεο της άσκησης:




















Δεν υπάρχουν σχόλια: