Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Μαζί στην ζωή στον θάνατο και στην ...Εθνική Φρουρά! Δύο σύζυγοι κατατάχθηκαν μαζί στην Εθνική Φρουρά των Η.Π.Α



Η Ειρήνη και ο Nate Miller γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων στην πόλη Chagrin Falls στη νοτιοανατολική περιοχή Geauga του Οχάιο και είναι παντρεμένοι εδώ και τέσσερα χρόνια. Είναι καλύτεροι φίλοι και, σύμφωνα με την Ειρήνη, κάνουν τα πάντα μαζί - συμπεριλαμβανομένης της ταυτόχρονης ένταξης στην Εθνική Φρουρά του Οχάιο.

Όπως δήλωσαν και οι δυο τους, ήθελαν να ενταχθούν στον στρατό από τότε που ήταν νέοι, και πρόσφατα άρχισαν να εξετάζουν αν αυτό είναι εφικτό. Ήταν όμως διστακτικοί να καταταγούν στον κανονικό στρατό επειδή δεν ήθελαν να απομακρυνθούν από την εργασία και την οικογένειά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Είχαμε ατελείωτες συζητήσεις από κάθε πιθανή οπτική γωνία, για κάθε ενδεχόμενο και τελικά αποφασίσαμε να επιλέξουμε να καταταγούμε στην Εθνική Φρουρά, αφού θα μπορούσαμε να έχουμε το ένα πόδι στον πολιτικό κόσμο ενώ θα υπηρετούμε ακόμα τη χώρα μας» είπε η Ειρήνη.

«Ώς μέλη της Εθνικής Φρουράς θα μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε εκεί που έχουμε οργανώσει την ζωή μας και θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να δούμε ο ένας τον άλλο από ό, τι αν είχαμε καταταγεί στον κανονικό στρατό. Η μεγαλύτερη πρόκληση που θα αντιμετωπίσουμε τώρα θα είναι οι έξι μήνες της βασικής ατομικής και ομαδικής εκπαίδευσης, αλλά δεσμευόμαστε να κάνουμε τη σχέση μας πρώτη προτεραιότητα» πρόσθεσε ο Nate.

«Έχω μιλήσει με τους υπεύθυνους στρατολόγησης της Εθνικής Φρουράς σε άλλα μέρη των Η.Π.Α και κανείς δεν μπορεί να θυμηθεί μια πρόσφατη περίπτωση όπου ένα παντρεμένο ζευγάρι κατατάχθηκε. Είναι ένα συναρπαστικό ζευγάρι - πρότυπο και πιστεύω ότι θα περάσουν πολλές μοναδικές στιγμές μαζί και θα προσφέρουν πολλά στην Εθνική Φρουρά» δήλωσε ο επιλοχίας Noah Siegner, της στρατολογικής υπηρεσίας της Εθνικής Φρουράς του Οχάιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: