Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Επίσκεψη 21 ομογενών μαθητών στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος
















Την 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (ΠΕΑ) στην Καλαμάτα επισκέφτηκαν 21 Ομογενών Ενήλικων μαθητών του θερινού σχολείου της Παμμεσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά.

Το πρόγραμμα της επίσκεψής τους περιελάμβανε σύντομη αδιαβάθμητη ενημέρωση για την αποστολή και το έργο της Μονάδας, περιήγηση στην πίστα Τ-2E, πίστα Τ-6A, φωτογράφηση με Αεροσκάφη των δύο τύπων, επίδειξη με γεράκι από την Ομάδα Εκφοβισμού Πτηνών (ΟΜΕΠ), επίσκεψη στους χώρους του Σμήνους Εκπαίδευσης Εδάφους Τ-6 (F/S) και της 364 Μοίρας Εκπαίδευσης Αέρος με σχετική ενημέρωση από τον Διοικητή της Μοίρας και επίδοση αναμνηστικής πλακέτας από τον Διοικητή της Πτέρυγας.

Επικεφαλής των μαθητών ήταν η επιστημονική υπεύθυνος, Καθηγήτρια κ. Γεωργία Ξανθάκη Καραμάνου, Πρόεδρος του Τμήματος Φιλολογίας Καλαμάτας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η οποία συνοδευόταν από τις Επίκουρες Καθηγήτριες, Ελένη Βολονάκη και Σοφία Καπετανάκη. Επίσης, παρευρέθηκαν οι ομογενείς συνοδοί δάσκαλοι των σπουδαστών κ. Ποντκοβιρώφ Νανούσκα από την Ουκρανία και κ. Βάσσου Βίβιαν από τον Καναδά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: