Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Η Κάρμεν Ρουγγέρη στο 42ο Φεστιβάλ Ολύμπου

2.ROUGGERI.jpg

Η Κάρμεν Ρουγγέρη προσκαλεί τους μικρούς θεατρόφιλους, σε ένα ταξίδι στους μύθους του Αισώπου. «Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας», «Ο λαγός και η χελώνα», «Η κότα και το χρυσό αυγό», «Το λιοντάρι και το ποντίκι», «Η Μαριγώ και το σταμνί της», «Ο ψεύτης βοσκός» και πολλοί άλλοι γνωστοί και λιγότερο γνωστοί μύθοι του Αισώπου, θα εμφανιστούν μπροστά στα παιδικά μάτια στο Αρχαίο Θέατρο Δίου, στα πλαίσια του 42ου Φεστιβάλ Ολύμπου, την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 21:00.

1.ROUGGERI.jpg


Με πολύχρωμα κοστούμια, με μάσκες ζώων που θα επιτρέπουν στις εκφράσεις των ηθοποιών να φαίνονται, με σκηνικά και κουστούμια ανάλογα με τον εκάστοτε μύθο που θα είναι επι σκηνής και με ζωντανούς χορούς, μουσικές και τραγούδια οι μικροί θεατές θα απολαύσουν μια ενδιαφέρουσα, διασκεδαστική και ψυχαγωγική παράσταση, όπως η Κάρμεν Ρουγγέρη ξέρει να δημιουργεί.

Συντελεστές

Κείμενο - σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη. Σκηνικά - Κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή. Μουσική: Στέφανος Βαρελάς / Στίχοι: Ανδρέας Κουλουμπής. Κίνηση - Χορογραφία: Πέτρος Γάλλιας. Μουσική διδασκαλία: Στέφανος Βαρελάς, Μυρτώ Χρυσανθοπούλου. Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα. Βοηθοί σκηνοθέτη: Κοραλία Τσόγκα, Χριστίνα Κουλουμπή. Βοηθός ενδυματολόγου: Έρρικα Αλαμάνου. Παίζουν: Χριστίνα Κουλουμπή, Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, Θοδωρής Ευστρατιάδης, Γιώργος Γερωνυμάκης, Κοραλία Τσόγκα, Μαριαλένα Ροζάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: