Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

CHELSEA: 2- HULL CITY: 0

Το πως θα κινηθεί η Τσέλσι που έχει ετοιμάσει, είχε την δυνατότητα να παρουσιάσει ο Ζοσέ Μουρίνιο στον πρώτο επίσημο αγώνα που είχε με την νεοφώτιστη Hull City. Οι «Μπλέ» κατέβηκαν με τον επιθετικό συνδυασμό του 4-2-3-1 και έδειξαν απο την αρχή τα δόντια τους.

Επιθετικό παιχνίδι, πίεση ψηλά, κατοχή της μπάλας και συνεχή σούτ ήταν μερικά απο τα σημεία που θα μπορούσε να δει κανείς στο παιχνίδι της Τσέλσι. Με τον Τσεχ στο τέρμα, δεξί μπακ Ιβάνοβιτς, αριστερό Κόουλ, στόπερ Τέρι-Κέιχιλ, κεντρικά χαφ Ραμίρες-Λάμπαρντ και τριπλέτα πίσω από τον Τόρες τους Αζάρ, Οσκαρ, Ντε Μπρούιν έγινε απο το πρώτο ημίχρονο το 2 - 0 που ήταν και το τελικό σκόρ.

Frank Lampard scores aginst Hull

Το ματς είχε ως εξής: ο Φερνάντο Τόρες προσπάθησε να περάσει τον ΜακΓκρέγκορ, ο Σκωτσέζος κίπερ χρησιμοποιήσε την γροθιά του, ο Ισπανός έπεσε και ο ρέφερι έδειξε πέναλτι. Την απόφαση πήγε να εκτελέσει ο Λάμπαρντ, ο οποίος έστησε τη μπάλα στη βούλα, όμως ο ΜακΓκρέγκορ τον νίκησε.
Η συνεχής πίεση της Τσέλσι δεν άργησε να φέρει αποτέλεσμα και στο 13', Αζάρ, Ντε Μπρούιν και Οσκαρ, έκαναν μαγικό συνδυασμό, ο Βέλγος έδωσε στον Βραζιλιάνο, ο οποίος πλάσαρε τη μπάλα κάτω από το σώμα του κίπερ της Χαλ (1-0). Στο 14' ο ΜακΓκρέγκορ απέκρουσε το σουτ του Λάμπαρντ και στο 25' έγινε το 2-0, αφού ο Σκωτσέζος δεν μπόρεσε να νικήσει για τρίτη φορά τον Αγγλο χαφ και σε εκτέλεση φάουλ.

Εξαιρετικός σε αυτό το διάστημα ήταν ο 21χρονος Βέλγος εξτρέμ, Κέβιν Ντε Μπρούιν, ο οποίος έδειξε πολύ θράσσος παίρνοντας κάθε είδους πρωτοβουλία, όπως και ο Αζάρ, που σε κάποιες φάσεις έκανε μαγικές ντρίμπλες και ήταν γενικά απολαυστικός. Η Τσέλσι στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους κατέβασε ταχύτητα, με τον ΜακΓκρέγκορ να κάνει επέμβαση παγκόσμιας κλάσης σε κεφαλιά του Ιβάνοβιτς.

Στην επανάληψη η Τσέλσι μείωσε τον ρυθμό και την πίεσή της. Στο 55' ο Ντε Μπρούιν δοκίμασε το πόδι του, ενώ οι φιλοξενούμενοι ξύπνησαν και προσπάθησαν να πιέσουν για μερικά λεπτά μετά το 65' όμως τα γεμίσματα και τα μακρινά σουτ δεν ήταν δυνατόν να απειλήσουν σοβαρά τον Τσεχ. Ενα σουτ του Κόρεν και μία κεφαλιά του Ντέιβις ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η ομάδα του Στιβ Μπρους.
Τσέλσι (Ζοσέ Μουρίνιο): Τσεχ, Ασλεϊ Κόουλ, Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Αζάρ, Οσκαρ (84' Φαν Χίνκελ), Ντε Μπρούιν (67' Σίρλε), Τόρες (75' Λουκάκου).
Χαλ (Στιβ Μπρους): ΜακΓκρέγκορ, Φιγκερόα, Ντέιβις, Τσέστερ, Κόρεν, Αλούκο (79' Μπόιντ), Ελ Μοχαμάντι, Μέιλερ (59' Χάντλστοουν), Σαγκμπό, Γκρέιαμ (59' Λίβερμορ), Μπρέιντι.

Όσο αφορά τώρα για το πια ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν στον Ζοσέ Μουρίνιο οι Λονδρέζοι, δείτε την:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: