Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Δωρεάν προβολές ταινιών απο τον Δήμο του Παύλου Μελά


Στα πλαίσια των εκδηλώσεων των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παύλου Μελά που τιτλοφορούνται «Ζωή στη Γειτονιά» ,  διοργανώνονται φέτος  δωρεάν προβολές κινηματογραφικών ταινιών στο Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Τζένη Καρέζη (Δημοτική Ενότητα Πολίχνης ).

Μέσα σε ένα καταπράσινο χώρο, δίπλα στο πάρκο Κρύας Βρύσης στην Πολίχνη, ο κινηματογράφος «Τζένη Καρέζη» φιλοδοξεί να αποτελέσει για 13η συνεχόμενη χρονιά τόπος συνάντησης και ψυχαγωγίας για όλους τους δημότες του δήμου Παύλου Μελά, ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή που τόσο το έχουμε ανάγκη.

Με αφορμή τη λειτουργία του θερινού σινεμά «Τζένη Καρέζη» ο δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Το θερινό σινεμά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής πραγματικότητας. Kομμάτι των αναμνήσεων όλων μας, γεμάτες από ήχους, εικόνες και μυρωδιές καλοκαιρινής αύρας. Ο Δήμος και φέτος προσπάθησε και κατάφερε τελικά, παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που συνάντησε, να ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του ιστορικού δημοτικού θερινού κινηματογράφου της πόλης στους δημότες του και όχι μόνο. Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να αγκαλιάσουν το θερινό κινηματογράφο της πόλης μας. Να συναντηθούμε νοερά, στο πολύ όμορφο ταξίδι που μας προσφέρει η τέχνη».

«Η λειτουργία του «Τζένη Καρέζη» έρχεται να συντροφέψει και πάλι τα καλοκαιρινά μας βράδια, δίνοντας το στίγμα του οράματος μας για τον πολιτισμό στην πόλη μας» δήλωσε από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Κυριάκος Τσαλταμπασίδης.
 



Οι προβολές θα ξεκινήσουν το Σάββατο  10 Αυγούστου με την ταινία ΤΗΕ CROODS
 
 Το πρόγραμμα των προβολών
 
·       12 - 17/8 AN
·       17 - 18/8 RIO
·       19 - 24/8 HANGOVER
·       24 - 5/8 IGOR
·       26 - 31/8 ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
·       31/8 - 1/9 ΠΛΑΝΗΤΗΣ 51, ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ
·       2 - 7/9 Η ΑΓΑΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
·       7 - 8/9 ΧΕΛΩΝΟΝΙΤΖΑΚΙΑ

Οι προβολές γίνονται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του πολιτιστικού τμήματος «Ζωή στη γειτονιά». Οι ώρες προβολής είναι οι εξής: Καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 21:00, Σάββατο 21:15 και 23:00, Κυριακή 21:00. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: