Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΑΡΗΣ - Σηφάκης σημειώσατε Χ



Οριστικός διακανονισμός των χρεών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ προς τον γνωστό τερματοφύλακα του Ατρομήτου πλέον, Μιχάλη Σηφάκη, πραγματοποιήθηκε μετά από συνάντηση που είχαν το Σάββατο (3/8) στην Αθήνα, παρόντος του προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη οι δύο πλευρές.

Στον κ. Σηφάκη είχε επιδικασθεί περίπου ένα εκατ. ευρώ (188.000 ευρώ δεδουλευμένα συν 800.000 ευρώ) και μετά απο πολύμηνες διαβουλεύσεις, ο νυν τερματοφύλακας του Ατρομήτου δέχθηκε να γίνει «κούρεμα» ύψους 60%(!), του ποσού που του οφείλει ο Άρης.

Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ θετική για τους «κίτρινους» στη προσπάθεια που κάνουν για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99, όπως άλλωστε δηλώνει και στην επίσημη ανακοίνωσή της:

«Ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την ολοκλήρωση του φακέλου για την υπαγωγή στο άρθρο 99 έκανε σήμερα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με προσωπικές ενέργειες του προέδρου Δημήτρη Ηλιάδη και τη θετική στάση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Σηφάκη. Ο κ. Ηλιάδης ταξίδευσε σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα, όπου ολοκλήρωσε το τυπικό μέρος της συμφωνίας διακανονισμού του χρέους προς τον Σηφάκη. Όπως είναι γνωστό, η προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είχε γίνει πριν από έναν μήνα περίπου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ συναντήθηκε στην Αθήνα με τον δικηγόρο του διεθνή τερματοφύλακα κ. Κεχαγιόπουλο και τον εκπρόσωπό του κ. Τοπίδη».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: