Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Οάσεις δροσιάς στον Παύλο Μελά



Στο πλαίσιο της πολιτικής σχεδίασης εκτάκτων αναγκών και προκειμένου να αντιμετωπιστούν χωρίς προβλήματα από τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της πόλης οι υψηλές θερμοκρασίες, ο Δήμος έχει μεριμνήσει για τη λειτουργία τεσσάρων κλιματιζόμενων χώρων προκειμένου να βρουν καταφύγιο δροσιάς πολίτες και μέλη ευπαθών ομάδων, στα Κ.Α.Π.Η. που θα λειτουργήσουν ως αίθουσες υποδοχής και αναμονής του κοινού.

Οι κλιματιζόμενες αίθουσες που θα παραμείνουν ανοιχτές στις 14 Αυγούστου είναι οι εξής:
-Κ.Α.Π.Η. επί της οδού Τζαβέλα στη Σταυρούπολη
-Κ.Α.Π.Η. επί  της οδού Μαυρομιχάλη στη Σταυρούπολη
-Κ.Α.Π.Η. επί της οδού Βενιζέλου στην Πολίχνη
-Κ.Α.Π.Η. επί  της οδού Καρατάσιου στην Πολίχνη

Οι αίθουσες και των 8 παραρτημάτων Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Παύλου Μελά θα παραμένουν εναλλάξ ανοικτές από τις 8:00 έως τις 14:30 και από τις 17:00 έως τις 20:00, με το προσωπικό να είναι διαθέσιμο και τα Σαββατοκύριακα, εάν και εφόσον συντρέχουν λόγοι έκτακτης ανάγκης.

Τον Δεκαπενταύγουστο ανοιχτές θα είναι καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας 3 αίθουσες. Πρόκειται για το κεντρικό Κ.Α.Π.Η.-Εντευκτήριο Ευκαρπίας, το Κ.Α.Π.Η. Παλαιολόγου στη Σταυρούπολη και το Κ.Α.Π.Η. Βενιζέλου στην Πολίχνη.
 
Στις 16 Αυγούστου ανοιχτές θα παραμείνουν οι αίθουσες των Κ.Α.Π.Η. επί  της οδού Μαυρομιχάλη στη Σταυρούπολη, επί  της οδού Σίνα στη Σταυρούπολη, επί της οδού Νικόπολης και επί της οδού Μετεώρων. 
 
Το εντευκτήριο του Κ.Α.Π.Η. επί της οδού Παλαιολόγου θα είναι ανοιχτό και δεν θα κλείσει καθόλου. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: