Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Σχολή εκπαίδευσης φλέρτ και ραντεβού για άνδρες στην Κίνα


Κατα εκατοντάδες εντάσσονται στις τάξεις του Dating Training Centre στο Πεκίνο της Κίνας, άνδρες οι οποίοι είναι άτυχοι όσον αφορά στην ερωτική προσέγγιση με το άλλο φύλο, με σκοπό να φέρουν την ευτυχία στην ερωτική τους ζωή.

38.000 και πλέον υποψήφιοι πετυχημένοι εραστές έχουν περάσει τις πύλες του κέντρου και έχουν συμμετάσχει στο μιας βδομάδας πρόγραμμα βελτίωσης της ερωτικής προσέγγισης. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν βέλτιστοι συνδυασμοί ανδρικού ντυσίματος, περπατήματος και ερωτικής προσέγγισης σε άτομα που τους έλκουν.

Επίσης οι υποψήφιοι διδάσκονται τρόπους επανασύνδεσης μετά απο χωρισμό και ακόμα τους πρέπον τρόπους σύνθεσης προφίλ στα social media.

O κ. Zhang, καθηγητής δημοτικού σχολείου και μαθητής του κέντρου αναφέρει για την αποτελεσματικότητα των μαθημάτων: «Σπούδασα στο σχολείο για 16 χρόνια αλλα ποτέ δεν έμαθα πως να προσεγγίσω σωστά το άλλο φύλλο, αυτό το πρόβλημά μου το έλυσε το 7 ήμερο πρόγραμμα του κέντρου».

Η τιμή των διδάκτρων είναι περίπου  £700 και περιλαμβάνει και πρακτική άσκηση. Αξίζει να σημειωθεί, πως η αναλογία ανδρών - γυναικών στην Κίνα είναι μεταξύ 107 άνδρες ανα 100 γυναίκες, κάτι που κάνει τον αγώνα ανεύρεσης ενός ερωτικού συντρόφου, αγώνα ζωής και θανάτου για μερικούς συνανθρώπους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: