Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Κοντά στην απόκτηση του σήματος βρίσκονται οι πρώτες γυναίκες Ranger


Κοντά στον στόχο τους βρίσκονται οι δύο απο τις τρείς πρώτες γυναίκες υποψήφιες του Army Ranger School ο οποίες επανέλαβαν στις 21 Ιουνίου το σχολείο απο το σημείο απο το οποίο απέτυχαν να υπερβούν.

Όπως ανακοίνωσε το Σχολείο των Ranger οι δύο γυναίκες μαζί με τους 125 άνδρες συνυποψήφιους πέρασαν με επιτυχία την 18 ημερών ορεινής εκπαίδευσής τους. Η συγκεκριμένη ορεινή εκπαίδευση των Ranger περιλαμβάνει 4 μέρες θεωρητικής εκπαίδευσης και 10 μέρες πρακτικής εξοικείωσης, στο τέλος εφαρμόζουν τα αντικείμενα τα οποία έμαθαν (ορεινές περιπολίες ομάδων - ημιομάδων, κίνηση - εμπλοκή - απεμπλοκή, ορεινή διαβίωση) σε μια 4ήμερη εκπαίδευση.


Τώρα πλέον, οδεύουν στην τρίτη και τελευταία φάση της εκπαίδευσής τους, η οποία αφορά την πτώση τους 2 φορές με στατικό ιμάντα, εκπαίδευση σε αντικείμενα χρήσης μικρών πλωτών μέσων σε επιχειρήσεις, μια 10ήμερη εκπαίδευση σε αντικείμενα περιπόλων ημιομάδων και μια τελική μεγάλη τελική άσκηση, λίγο πριν βάλουν στο μπράτσο τους το θρυλικό σήμα των Ranger.

Μία ακόμα γυναίκα υποψήφια και 60 ακόμα άνδρες συνυποψήφιοί της θα έχουν ακόμα μια ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους απο τις 8 Αυγούστου.

«Όλοι οι υποψήφιοι Rangers, άνδρες και γυναίκες, είναι κατα 2/3 κοντά στην επιτυχή αποφοίτησή τους απο το Σχολείο. Είμαι πολύ εντυποσιασμένος απο την αντοχή των υποψηφίων κατα την διάρκεια της ορεινής τους εκπαίδευσης αυτο το καυτό καλοκαίρι στο όρη της Βόρειας Καρολίνα» δήλωσε ο υπεύθυνος της εκπαιδευτικής διαδικασίας του Σχολείου, Συνταγματάρχης David Fivecoat.


Δεν υπάρχουν σχόλια: