Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Άλλη μια επιβεβαίωση...


Επιβεβαιώθηκε άλλη μια φορά η αθλητική στήλη του War Report στην οποία είναι υπεύθυνος ο αθλητικογράφος Δημήτρης Βαρσάνης καθώς επιβεβαιώθηκε χτές η αποχώρηση του Ολλανδού προπονητή της Φούλαμ, Ρενέ Μόλενστιν και η αντικατάστασή του απο τον Φέλιξ Μάγκατ.

Μια είδηση την οποία το War Report την είχε δημοσιεύση απο της 6/2/2014 στο τελευταίο μέρος της ανασκόπησης της Premiere League.

Συγκεκριμένα, ο συνάδελφος Δημήτρης Βαρσάνης σημειώνει: «Ούτε όμως αυτές οι μεταγραφές έχουν βελτιώσει την εικόνα της, ίσα ίσα έχει γίνει χειρότερη και όλη η ευθύνη τώρα πέφτει στον Meulensteen,καθώς η ομάδα του μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες με συντελεστή τερμάτων 1-11,έπεσε στη τελευταία θέση(19 βαθμοί)και στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια έχει έξω Manchester United και West Brom και μέσα Liverpool και Chelsea,αρκετά δύσκολα δηλαδή να τον δούμε και μετά από αυτούς τους αγώνες στον πάγκο των “Cottagers”. Προσωπικά τη θεώρησα και λάθος τη πρόσληψη του από την αρχή,γιατί ουσιαστικά δεν έχει άλλη εμπειρία ως πρώτος προπονητής και ειδικά,πρώτη του δουλειά να αναλάβει ένα τόσο δύσκολο έργο και δεν θυμάμαι στα χρονικά του ποδοσφαίρου Ολλανδός μεσούσης της σεζόν να σώζει ομάδα από τον υποβιβασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: