Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Επισκέψεις Κωσταράκου - Δαβάκη


Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ) και στην Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού (ΔΙΣ).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε επικοινωνία με το προσωπικό και ενημερώθηκε για το έργο και τους. Στόχους του ΤΕΘΑ, που έχει ως επίκεντρο την βέλτιστη αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας που διαθέτει, ενώ η ΔΙΣ έχει ως κύρια δραστηριότητα τη συλλογή, την ταξινόμηση και τη διατήρηση των στοιχείων που τεκμηριώνουν την ιστορία των πολεμικών περιόδων του νεότερου ελληνικού κράτους, με απώτερο στόχο τη συγγραφή και έκδοση τόσο της πολεμικής ιστορίας όσο και της σύγχρονης ιστορίας του Ελληνικού Στρατού.



Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Διαβιβάσεων Υποστράτηγο Ιωάννη Χατζηδήμα, επισκέφτηκε την Σχολή Διαβιβάσεων (ΣΔΒ) και τη Σχολή Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών Αξιωματικών Διαβιβάσεων (ΣΤΗΑΔ), στο Στρατόπεδο «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Α΄» στο Χαϊδάρι.


Ο κ. Δαβάκης ξεναγήθηκε από τον Διοικητή της ΣΔΒ,  Ταξίαρχο Δημήτριο Κουτρουμάνη, στις εγκαταστάσεις τις σχολής και περιηγήθηκε στο Μουσείο Διαβιβάσεων. Συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΣΤΗΑΔ,  Συνταγματάρχη (ΔΒ) Νικόλαο Σαριδάκη, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπαιδευόμενους και το προσωπικό της σχολής, διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και τεχνικής κατάρτισης που παρέχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: