Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Στις παιδικές ψυχές στα πάρκα απο το Κρατικό Θεάτρο Βορείου Ελλάδος


Ραντεβού στις Συκιές δίνουν αύριο οι καλλιτέχνες του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, με σκοπό να παρουσιάσουν στα παιδιά την επιτυχημένη καλοκαιρινή τους παραγωγή «Στις παιδικές ψυχές στα πάρκα», που πια αλλάζει… εποχή.

Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια μουσικών και ηθοποιών του Κ.Θ.Β.Ε. να προσδώσουν μια διαφορετική νότα στα συνηθισμένα απογεύματα, χωρίς όμως να διαταράξουν την ξεγνοιασιά των παιδιών που παίζουν στα πάρκα και τις αλάνες.

Η υπαίθρια παράσταση θα φιλοξενηθεί αύριο, Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο Αθανασιάδη στις Συκιές (πίσω από τον Ι.Ν. Αγ.Χαραλάμπους και Χριστοφόρου), στις 6.30 το απόγευμα.
Τη σκηνοθεσία έχει ο Γιάννης Τσιακμάκης, τη μουσική επιμέλεια η Ευγενία Πανταζόγλου, τις χορογραφίες ετοίμασε η Ευανθία Σωφρονίδου και την οργάνωση της παραγωγής φροντίζει η Ροδή Στεφανίδου.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Νεφέλη Ανθοπούλου, Σταυρούλα Αραμπατζόγλου, Κορίνα Βασιλοπούλου, Ελένη Θυμιοπούλου, Άννα Μαντά, Δημήτρης Παπιόπουλος, Δέσποινα Σαρόγλου, Γιάννης Τσιακμάκης, Άννη Τσολακίδου και Μαρίνα Χατζηϊωάννου.
Συνοδεύουν οι μουσικοί: Παύλος Μέτσιος (τρομπέτα, κιθάρα), Γιάννης Πουρνάρας (κιθάρα, κλαρίνο) και Μανώλης Τσιαούσης (τρομπόνι).

Στην παράσταση χρησιμοποιούνται οι ζωγραφιές των κοριτσιών Λένας και Ναστάζια Πάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: