της Μαγείρισσας
Υλικά:
1 κιλό σαρδέλες
χοντρό αλάτι
πιπέρι
2 κουταλάκια του γλυκού θυμάρι
μισό ποτήρι του κρασιού λάδι
ξύσμα απο ένα λεμόνι
Εκτέλεση:
Πλένετε τις σαρδέλες και τις τοποθετήτε με την σειρά σε ένα λαδωμένο ταψί. Στην συνέχεια τις Αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε θυμάρι και ξύσμα απο λεμόνι αν θέλετε.
Μετά ρίχνετε το λάδι και προσθέτετε ελάχιστο νερό
Ψήνετε για μισή με 3 τέταρτα της ώρας στους 220 βαθμούς κελσίου και έτοιμα.
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου