Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Η στήλη της γεύσης - Πανακότα


της Μαγείρισσας

Υλικά:
200 γραμ. γάλα
70 γραμ. ζάχαρη
3 φύλλα ζελατίνης
1 βανίλια
300 γραμ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:
Βράζετε το γάλα και μόλις αρχίζει να κοχλάζει το αποσύρετε απο τη φωτιά. Αφού μουσκέψετε τη ζελατίνα σε κρύο νερό για να μαλακώσει ρίχνετε τη ζελατίνα, τη ζάχαρη,την βανίλια, την κρέμα γάλακτος στο γάλα και ανακατεύετε. Μοιράζετε σε μπολάκια και τα βάζετε στο ψυγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: