Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

12η η Βρετανία σε διεθνή διαγωνισμό ομάδων ελευθέρων σκοπευτών


Η βρετανική ομάδα ελεύθερων σκοπευτών του 1ου Τάγματος του συντάγματος των The Royal Fusiliers έλαβε την 12η θέση σε σύνολο 37 ομάδων, στον Διεθνή Διαγωνισμό σκόπευσης ενόπλων δυνάμεων, που πραγματοποιήθηκε στο Fort Benning, στην Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτείών της Αμερικής. Ανάμεσα στις ομάδες που έλαβαν μέρος συμπεριλαμβάνονταν ομάδες Πεζικού των ΗΠΑ, οι μονάδες των  Ranger των ΗΠΑ, Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ, ομάδες εκπαιδευτών ελεύθερων σκοπευτών απο το Σώμα των Πεζοναυτών, ομάδες απο τις ειδικές δυνάμεις της Ιρλανδίας και της Δανίας  αλλα και ομάδες απο διάφορα σώματα επιβολής του νόμου των ΗΠΑ (SWAT, FBI).


Το ζεύγος των Βρετανών ελεύθερων σκοπευτών πήρε καλύτερη βαθμολογία απο τις ομάδες των λευθέρων σκοπευτών του Σώματος των Αμερικανών πεζοναυτών και απο τις ομάδες της Γερμανίας και του Καναδά. Επίσης συγκέντρωσε το 100% της βαθμολογίας για την ευστοχία της απέναντι στους στόχους.

Οι διαγωνιζόμενοι αγωνίστηκαν σε αντικείμενα στατικής και δυναμική σκόπευσης, μέθοδοι σκόπευσις σε διάφορες θέσεις, σκοπεύσεις με πιστόλι και νυχτερινή σκόπευση.



Δεν υπάρχουν σχόλια: