Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ο Τέρενς Κουίκ στον Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη


Τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ δέχτηκε εχθές το μεσημέρι στο γραφείο του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για περίπου μία ώρα θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος, αλλά και ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία και οι δύο γνωρίζουν πολύ καλά.

Ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη ενημέρωσε τον κ. Κουίκ για τα θέματα του δήμου, για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στις δημοτικές ενότητες, το μεγάλο project με την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Πυλαίας και τη μεγάλη μαρίνα που προωθεί ο δήμος στην περιοχή,  αλλά και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τις καθυστερήσεις στη ροή των κονδυλίων από το ΕΣΠΑ. Επίσης τον ξενάγησε στους χώρους του δημαρχείου, ενώ σε ανάμνηση της επίσκεψής τού χάρισε το πρώτο ιστορικό Λεύκωμα του δήμου.

Από τη μεριά του ο κ. Κουίκ αφού άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που έθεσε ο κ. Καϊτεζίδης σημείωσε ότι  θα συνεχίσει τις περιοδείες και τις συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων αλλά και αυτοδιοικητικών σε όλη την Ελλάδα. «Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από όλους μας να είμαστε κοντά στις τοπικές κοινωνίες και φορείς. Να ακούμε από κοντά τα θέματά τους και τα καθημερινά τους προβλήματα, ανταποκρινόμενοι με άμεσες λύσεις. Προσωπικά το έκανα στη προηγούμενη κυβέρνηση και θα το συνεχίσω και τώρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου», σχολίασε ο Τέρενς Κουίκ, ενώ χαρακτήρισε τον δήμαρχο «φίλο και αυτοδιοικητικό που βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους πολίτες».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: