Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Η στήλη της γεύσης - Τηγανητός γαύρος


της «Μαγείρισσας»

Υλικά:
1 κιλό γαύρο
Λίγο αλεύρι
Λίγο λάδι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τον γαύρο, κόβοντας το κεφάλι και βγάζοντας τα εντόσθιά του, τον πλένουμε, τον στραγγίζουμε, τον αλατοπιπερώνουμε, τον αλευρώνουμε. Στην συνέχεια το ρίχνουμε στο τηγάνι με λίγο λάδι.

Μπορούμε να τον σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές, με χόρτα ή με κάποια πολυσαλάτα της αρεσκείας σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: