Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Η στήλη της γεύσης - Τας κεμπάπ


της «Μαγείρισσας»

Υλικά:
1300γρ. μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά πάστα ντομάτας διαλυμένη σε 2 ποτύρια νερό
μισό κομμάτι ξύλο κανέλας
λίγο λάδι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι και στην συνέχεια βάζουμε το κρέας, το τσιγαρίζουμε, το αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την πάστα ντομάτας και το ξύλο κανέλας.

Στην συνέχεια καλύπτουμε όλο το μείγμα με νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του. Το συνοδεύουμε με ρύζι, τηγανιτές πατάτες ή μακαρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: