της «Μαγείρισσας»
Υλικά:
1 μέτριο κουνουπίδι
2 πατάτες καθαρισμένες, πλημένες και κομμένες στα 4
20 περίπου κρεμμυδάκια καθαρισμένα
1 φύλλο δάφνης
1 κουταλιά της σούπας πάστα ντομάτας
λίγο ξύδι
αλάτι'πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι τα κρεμμύδια, μετά το κουνουπίδι, τις πατάτες, αλάτι, πιπέρι, την δάφνη και την πάστα ντομάτας την οποία έχουμε διαλύσει απο πριν σε ένα ποτήρι νερό και, το ξύδι.
Στην συνέχεια τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μείνουν με την πηχτή τους σάλτσα.
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου