Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ο δύσκολος δρόμος του κόκκινου μπερέ των Spetsnaz (βίντεο)


Πολλοί νέοι σε όλον τον κόσμο ονειρεύονται να γίνουν μέλη των Ειδικών Δυνάμεων της χώρας όπου κατοικούν, το ίδιο πράγμα συμβαίνει και στην σημερινή Ρωσία. Για να γίνει πραγματικότητα όμως, θα πρέπει να περάσουν μια σειρά από απίστευτα σκληρές δοκιμασίες αντοχής στις οποίες δεν υπάρχει περιθώριο για αποτυχία. Ο παραμικρός δισταγμός μπορεί να οδηγήσει στον αποκλεισμό.


Για τους περισσότερους, το να τρέξει μια απόσταση 11 χιλιόμετρων με πλήρη στρατιωτικό εξοπλισμό, υπό συνθήκες παρόμοιες μιας πραγματικής μάχης, θα ήταν μια αφόρητη ιδέα. Αλλά για εκείνους που μάχονται για το δικαίωμα να φορέσουν το πολυπόθητο κόκκινο μπερέ των Spetsnaz, αυτή είναι μόνο μία από τις δοκιμασίες που πρέπει να περάσουν. Πρέπει επίσης, να πυροβολούν με ακρίβεια, και ταχύτητα και να επιδείξουν εξαιρετικές δεξιότητες μάχης. Καθ 'όλη την εξαντλητική δοκιμασία, η πιο δύσκολη πρόκληση είναι να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Αυτή την μικρή οδύσσεια - δοκιμασία των νεαρών υποψήφιων για μια θέση στην σειρά των κατόχων του κόκκινου μπερέ των Spetsnaz θα δείτε στο παρακάτω μικρό βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια: