της «Μαγείρισσας»
Υλικά:
1 ρίζα σέλινο
1/4 λάχανο άσπρο
1/8 λάχανο κόκκινο
1 καρότο
1 πιπεριά κόκκινη μεγάλη
1 πιπεριά πράσινη κέρατο
1/4 ματσάκι μαϊντανό
1/2 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
λάδι
Εκτέλεση:
Πλένετε καλά όλα τα λαχανικά σας και τα κόβετε σε μερίδες. Τρίβετε τα καρότα σε έναν τρίφτη, τις πιπεριές τις κόβετε σε μικρά κομματάκια και ψιλοκόβετε το σέλινο και τον μαιντανό.
Στην συνέχεια, τα τοποθετείτε όλα σε μία σαλατιέρα ή σε ένα μπωλ και προσθέτετε το λεμόνι. Τα αλατοπιπερώνετε και τα ανακατεύετε προσεκτικά και προσθέτετε το λάδι.
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου