Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Περήφανοι οι Βρετανοί έφεδροι για την Εφεδρεία

Βρετανοί έφεδροι καταδρομείς
7 στους 10 Βρετανούς εφέδρους του αγγλικού στρατού δήλωσαν, σε πρόσφατη επίσημη έρευνα του βρετανικού υπουργείου άμυνας, πως νοιώθουν ικανοποιημένοι και περήφανοι για το επίπεδο και τις γνώσεις που τους προσφέρει η υπηρεσία τους στην αγγλική εφεδρεία και επίσης ανέφεραν πως, πολλοί έφεδροι που είναι εργαζόμενοι υποστηρίζονται απο τους εργοδότες τους να συμμετέχουν στην εφεδρεία.

Η έρευνα δημοσιοποιήθηκε στης 12 Ιουνίου και εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα βελτίωσης της αγγλικής εφεδρείας το οποίο προωθεί η κυβέρνηση Κάμερον καθώς παρατηρήθηκε αύξηση νέων μελών μετά απο 18 χρόνια.

Έφεδρη της R.A.F.
Αναλυτικά, σύμφωνα με την έρευνα:
91% των έφεδρων αισθάνονται περήφανοι που είναι στην εφεδρεία
82% θα συνιστούσε και σε άλλους να ενταχθούν σε αυτήν
77% θεωρούν ικανοποιητικά τα κίνητρα για την συμμετοχή τους σε αυτήν
73% των έφεδροι είναι ικανοποιημένοι με τη ζωή τους στις εφεδρικές δυνάμεις
69% αισθάνονται ότι ο εργοδότης τους τούς υποστηρίζει στην υπηρεσία τους? και το
65% λέει πως υπηρεσία του στην εφεδρεία του έχει δώσει χρήσιμες δεξιότητες που το βοηθούν στην καθημερινότητά του.

«Είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εφέδρων μας είναι υπερήφανοι να υπηρετούν στις εφεδρικές δυνάμεις και να αισθάνονται ότι τους έχει εξοπλίσει με δεξιότητες ζωτικής σημασίας για την καθημερινή εργασία τους.

Ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα το κάτι παραπάνω και γι 'αυτό συνεργαζόμαστε στενά με τους εργοδότες, τις τοπικές κοινότητες και τους εφέδρους και επενδύουμε £ 1.800 εκατομμύρια στην εκπαίδευση και στον εξοπλισμό τους» δήλωσε η υφυπουργός άμυνας Anna Soubry.

Ο Αρχηγός του βρετανικού στρατού στρατηγός Sir Peter Wall, συναντά εργαζόμενους έφεδρους στον χώρο εργασίας τους 
Χαρακτηριστική απόδειξη αυτή της αγάπης των εφέδρων είναι οι εικόνες πολλών εφέδρων οι οποίοι κατα την πρόσφατη μέρα της εργασίας προσήλθαν στις εργασίες τους με την στρατιωτική περιβολή τους.

Ολόκληρη την έρευνα μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: