Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Το Legion Run στην Θεσσαλονίκη (BINTEO)


Στις 21 Ιουνίου, απο τις 10:00 μέχρι τις 15:00 πραγματοποιήθηκε στα Λουτρά Λαγκαδά Θεσσαλονίκης  το Legion Run, μια διαδρομή πέντε χιλιόμετρων με 18 μεγάλα εμπόδια από λάσπη, φωτιά, πάγο και συρματόπλεγμα, η οποία προσέφερε μια ανεπανάληπτη πρόκληση για χιλιάδες άτομα που ψάχνουν την περιπέτεια και δύσκολες προκλήσεις, με διαφορετικά επίπεδα φυσικής κατάστασης και σωματικής ικανότητας, λόγω του μη-ανταγωνιστικού της χαρακτήρα.


Σε κύματα των 500 δρομέων, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να υπερβούν τα εμπόδια τα οποία ήταν τοποθετημένα και κατασκευασμένα με τρόπο που να δοκιμάζει τόσο το σώμα αλλά και το μυαλό, καθώς οι δρομείς καλούνταν να πηδήξουν πάνω από φωτιά, να σκαρφαλώσουν πάνω από τοίχους, να έρπουν μέσα σε λάσπη και κάτω από συρματόπλεγμα και να περάσουν μέσα δεξαμενές με πάγο και νερό.



Όπως αναφέρει και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της διοργάνωσης, Αντώνης Αλεξόπουλος, PhD: «Το Legion Run προσφέρει κάτι πρωτόγονο και απελευθερωτικό για τους συμμετέχοντες. Είναι μια πρωτόγνωρη και ανεπανάληπτη εμπειρία τόσο για τους δρομείς, όσο και για τους θεατές. Ο μοναδικός συνδυασμός από σωματικές και πνευματικές προκλήσεις, αναπόφευκτης ομαδικής συνεργασίας κατά τη διάρκεια της κούρσας, μαζί με τη ζωντανή μουσική, τα διασκεδαστικά παιχνίδια, το φαγητό και το γλέντι, είναι αποδεδειγμένα μια συνταγή επιτυχίας και το είδαμε με τα μάτια μας το περασμένο Μάρτιο στην Κύπρο. Αυτό στοχεύουμε να προσφέρουμε και στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο και είμαστε πεπεισμένοι πως το Legion Run θα είναι μια από τις κορυφαίες μέρες στη ζωή οποιουδήποτε λάβει μέρος».



Η διοργάνωση της Θεσσαλονίκης ήταν η δεύτερη στο πρόγραμμα της ευρωπαϊκής περιοδείας του Legion Run για το 2014 μετά την άκρως επιτυχημένη πρεμιέρα στην Κύπρο τον Μάρτιο, η οποία θα περάσει και από άλλες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Περισσότερα από τρία εκατομμύρια άτομα έχουν τρέξει μέχρι στιγμής σε τέτοιες διοργανώσεις τα τελευταία τρία χρόνια.


Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν την επιτυχία τους μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους τους με ζωντανή μουσική, φαγητό, μπύρα και διασκεδαστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς.

Το επόμενο ραντεβού των... λεγεωνάριων είναι κατα σειρά στην Βουλγαρία ( Σόφια,26 Ιουλίου), Πολωνία (Κρακοβία, 6 Σεπτεμβρίου), Ουγγαρία (Βουδαπέστη, 27 Σεπτεμβρίου), Ελλάδα ΙΙ (Αθήνα, δεν έχει ανακοινωθεί), Ινδία (Punjab, 29 Νοεμβρίου).

Πληροφορίες: Legion Run 2014 ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: