Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Υπερ των κινητοποιήσεων των σχολικών φυλάκων ο Δήμος Παύλου Μελά.

Σαφή θέση υπέρ του αγώνα των σχολικών φυλάκων παίρνει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Παύλου Μελά. Με σκληρούς χαρακτηρισμούς, ο Δήμαρχος του Παύλου Μελά, Διαμαντής  Παπαδόπουλος, αναφέρεται στην απόφαση της κυβέρνηση να θέσει σε διαθεσημότητα τους σχολικούς φύλακες.



«Τον πρωτοφανή, αδιανόητο και φασιστικό τρόπο αντιμετώπισης των εργαζομένων, την ακύρωση των δημοτικών δομών , την απαξίωση της τοπικής αυτοδιοίκησης και την ακύρωση του «Καλλικράτη» , ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες σε όλο του το μεγαλείο.   ...Η Κυβέρνηση επιδιώκει ο ρόλος και η λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης να επιστρέψουν σε παλιότερες εποχές... Οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται ανάλογα με τις περιπτώσεις και τα διαβολικά σχέδια  απλά και μόνο ως νούμερα» αναφέρει χαρακτηριστηκά στην ανακοίνωσή του ο κ. Παπαδόπουλος.

Κλείνοντας την ανακοίνωση του ο δήμαρχος του Παύλου Μελά, τονίζει πως:«Δεν είμαστε διατεθειμένοι να μείνουμε άπραγοι μπροστά στην απαξίωση της τοπικής αυτοδιοίκησης και στην εξαθλίωση των εργαζομένων και των πολιτών  μας. Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί , γιατί μας αξίζει μια καλύτερη  και πιο αξιοπρεπής ζωή.».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: