Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ο τέως στο νοσοκομείο.



Λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος κατά την διάρκεια των διακοπών του που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες στο ΠΌΡΤΟ Χέλι. Το περιστατικό προκάλεσε αγωνία σε συγγενικά του πρόσωπα και στους θεράποντες ιατρούς του λόγω του βεβαρυμμένο ιατρικού ιστορικού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονους πόνους στο ουροποιητικό σύστημα. Από εκείνη την στιγμή νοσηλεύεται στη "Βιοκλινική Αθηνών"

Οι θεράποντες γιατροί  συγκάλεσαν χθες το μεσημέρι έκτακτο ιατρικό συμβούλιο προκειμένου να μελετήσουν τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος. Οι γιατροί ήθελαν να είναι πλήρως ενημερωμένοι για την κατάσταση αλλά και για το ιστορικό του και γι'αυτό το λόγο είχαν επικοινωνία με το θεραπευτήριο στο Λονδίνο, που είχε χειρουργηθεί.

Να σημειωθεί πως ο τέως βασιλιάς έχει υποβληθεί σε διπλή χειρουργική επέμβαση στο Λονδίνο για την αντικατάσταση αποτιτανωμένης αορτικής βαλβίδας, με κατάλληλη βιοπροσθετική και απλή αορτοστεφανιαία παράκαμψη, αλλά και για διάνοιξη αορτής  τον Μαίο του 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια: