Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Την κατάργηση των Υπουργείων Μακεδονίας - Θράκης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητά ο Κουκουλόπουλος



Την απόσυρση του Πολυνομοσχεδίου όπου εμπεριέχεται και η διάταξη για την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και την κατάργηση των Υπουργείων Μακεδονίας – Θράκης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ζήτησε κατά την διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή της δημοσιογράφου Κάτιας Μακρή, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Real fm, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουκουλόπουλος τόνισε κατά την διάρκεια της συνέντευξης πως «Είμαι Μακεδόνας. Θέλω να σας πω, λοιπόν, με μεγάλη σιγουριά ότι κανένας Μακεδόνας και Θρακιώτης δεν θα θιγεί στο παραμικρό, στη ζωή του, ούτε θα πάρει είδηση, βέβαια, αν καταργηθεί αύριο το Υπουργείο Μακεδονίας–Θράκης. το ίδιο το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Μία Γραμματεία παρά τω πρωθυπουργώ είναι όλο και όλο. Ποιος είπε ότι χρειάζεται; Δεν βλέπετε τι κάνει; Υποδεικνύει στο Υπουργείο Εσωτερικών και το Υπουργείο Παιδείας ποιους θα διώξει. Τι κάνει ακριβώς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης; Σε τι χρειάζεται; Πέστε μου;»

Για το θέμα της Δημοτικής Αστυνομίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Πασοκ δήλωσε« Είναι ο ορισμός του οριζόντιου μέτρου. Μάλιστα και με έναν πολύ οδυνηρό τρόπο. Καταργείται κάθε φραγμός, κριτήριο, όριο. Η ανασφάλεια στο δημόσιο γενικεύεται και ο πέλεκυς στρέφεται επί δικαίων και αδίκων. Είναι ο ορισμός του γονατογραφήματος αυτό που έγινε την προηγούμενη Κυριακή και βαφτίζεται αποφασιστικότητα, με την ίδια ευκολία που ο διεθνής διασυρμός με το μαύρο στην ΕΡΤ, βαφτίστηκε μεταρρύθμιση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: