Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ταυτοποιήθηκε ο δολοφόνος των δύο ηλικιωμένων γυναικών



Ένας 27χρονος υπήκοος Βουλγαρίας φέρεται να είναι  ο δολοφόνος των δύο ηλικιωμένων γυναυκών που βρέθηκαν νεκρές στις οικίες τους, περι τα τέλη Φεβρουαρίου, στην περιοχή της Τραγάνας και του Μώλου Φθιώτιδας.

Αναλυτικά,  το απόγευμα της 24-02, βρέθηκε νεκρή απο ασφυξία εντός της οικίας της, στην Τραγάνα Φθιώτιδας, μία 77χρονη, πεσμένη σε διάδρομο της οικίας της, δεμένη με υφασμάτινη ζώνη στα χέρια και με καλώδιο στα πόδια, ενώ στο πρόσωπό της είχε τοποθετηθεί ένα μαντήλι. Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα το μεσημέρι της 01-03, βρέθηκε νεκρή απο βαριά κάκωση στο κεφάλι, μία 78χρονη γυναίκα στο υπνοδωμάτιο της οικίας της, στο Μώλο Φθιώτιδας. Τα χέρια της ήταν δεμένα από πίσω με ένα κομμάτι υφάσματος ενώ το στόμα της ήταν φιμωμένο με ύφασμα και χαρτί.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του 27χρονου, ενώ εξετάζεται αφενός μεν το ενδεχόμενο να συμμετείχαν στις δύο ανθρωποκτονίες και συνεργοί του, αλλά και αφετέρου να εμπλέκεται ο δράστης στην τέλεση και άλλων, κακουργηματικής φύσεως, αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: