Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Χαμός στο Κορδελιό!



Ένταση προκλήθηκε στην περιοχή του Δενδροποτάμου, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν, οικονομικού τύπου έλεγχο σε κατάστημα ένδυσης υπόδησης, μετά απο μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε  εκπρόσωπος εταιρείας αθλητικών ειδών για κατοχή και πώληση απομιμητικών προιόντων απο το συγκεκριμένο κατάστημα.

Όταν το κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε, μετέβησαν στο εν λόγω κατάστημα, προκειμένου να διενεργήσουν τον έλεγχο, Αιφνιδιαστικά, συγκεντρώθηκε ομάδα κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι με χρήση σωματικής βίας και ρίψη αντικειμένων, προσπάθησαν ανεπιτυχώς, να εμποδίσουν τον έλεγχο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών αστυνομικών και την πρόκληση φθορών σε δύο Υπηρεσιακά οχήματα και στους υαλοπίνακες του καταστήματος. Έγινε περιορισμένη χρήση χημικών για την αποκατάσταση της τάξης.



Μετά την διενέργεια του ελέγχου και την αποκατάσταση της τάξης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν με την διαδικασία του αυτοφώρου δύο άτομα ηλικίας 40 και 21 ετών ως υπεύθυνοι του καταστήματος.



Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν απομιμητικά προιόντα επώνυμων εταιρειών και συγκεκριμένα:
  • 3.404 ζευγάρια αθλητικά υποδήματα και
  • 89 ηλεκτρονικές συσκευές
 
 
 
Πραγματοποιήθηκαν επίσης δεκαοκτώ (18) προσαγωγές ατόμων , σε βάρος των οποίων δεν προέκυψε κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο και αποχώρησαν, πλην ενός που συνελήφθη για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: