Η πτήση του πολεμικού αεροσκάφους Su-35S, που πραγματοποιήθηκε στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση πολεμικού υλικού και μέσων «Le Bourget 2013» που έγινε στο Παρίσι, φαίνεται πως καταγοήτευσε τον Φρεντερίκο Τσερέτο, έναν Ιταλό εστιάτορα - σεφ που ετοιμάζεται να δημιουργήσει ένα νέο επιδόρπιο.
«Ο συνδυασμός της ισχύος με την ελαφράδα της πτήσης με οδήγησε στην ιδέα να δημιουργήσω ένα ελαφρύ παγωτό, στο οποίο η αψιά ρωσική βότκα συνδυάζεται με τις φωτεινές νότες του σμέουρου και του βατόμουρου» εξηγεί ο σεφ.
Μάλιστα, Ο κ. Τσερέτο αφιέρωσε το δημιούργημά του στην αεροπορική έκθεση MAKS 2013, που εγκαινιάζεται τον Αύγουστο στο Ζουκόβσκι, στην περιοχή της Μόσχας.
Στο παρακάτω βίντεο θα μπορείτε να δείτε και εσείς αυτο που καταγοήτευσε τον κ.Τσερέτο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου