Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Η ορκωμοσία των νέων Ανθυπολοχαγών




Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο και του υπουργού Εθνικής Άμυνας της Κύπρου, Φώτης Φωτίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στην Βάρη Αττικής, η τελετή ορκωμοσίας των νέων Ανθυπολοχαγών, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Παύλου.



Τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς επέδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ενώ στους Κυπρίους αποφοίτους τα ξίφη επέδωσε ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου.



Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γενημματά, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης, ο Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ιωάννης Τραγάκης, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθάνασιος Τσέλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: