Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Εκτός των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων γιατί είναι... σπανός!


Ο πρώην  Λοχίας ειδικών δυνάμεων του αμερικανικού στρατού και μέλος της 5ης αμερικανικής μονάδας ειδικών επιχειρήσεων των γνωστών Green Berets, Mark Diggs είναι ίσως ο πιο άτυχος άνθρωπος του πλανήτη καθώς διακόπηκε η παραμονή του στους Green Berets του αμερικανικού στρατού εξαιτίας του ότι είναι... σπανός!

Ο κ. Diggs λόγο του γενετικού ιστορικού της οικογένειάς του, δεν έχει την δυνατότητα ο οργανισμός του να παράξει έντονη τριχοφυία στην περιοχή του προσώπου τοy λόγο μειωμένης τεστοστερόνης., με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να καλύψει την άτυπη απαίτηση που έχουν οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις, όλων των κλάδων, να έχουν την δυνατότητα τα μέλη τους να έχουν έντονη γενειάδα.

Αυτή η απαίτηση, η οποία φτάνει πολλές φορές στα όρια της εμμονής, των αμερικανών ειδικοδυναμιτών έχει εδώ και καιρό ενισχυθεί απο πρόσφατη έρευνα - μελέτη του αμερικανικού πενταγώνου, κατα την οποία καταδείχτηκε πως σε ποσοστό 55%, οι γενειοφόροι στρατιώτες, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχουν μηδενική πιθανότητα τραυματισμού και μια ιδιαίτερη ικανότητα ευστοχίας και προσήλωσης κατα την διάρκεια της μάχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: