Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Η στήλη της γεύσης - Μακαρονάδα

της «Μαγείρισσας»
Υλικά: (για 4 μερίδες)
1 πακέτο μακαρόνια Σάλτσα 6 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 3 ντομάτες 2 κ σ. κάππαρη 2 κ.σ. ελιές 150 γρ. ανθότυρο Αλάτι Πιπέρι
Εκτέλεση: Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Ενώ βράζουν, ψιλοκόβετε το σκόρδο, τις τομάτες και τις ελιές. Βάζετε σε κατσαρόλα 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε όλα τα υλικά (εκτός από το ανθότυρο) για 5 λεπτά. Σουρώνετε τα μακαρόνια και τα περιχύνετε με τη σάλτσα. Σβήνετε τη φωτιά και ρίχνετε στα μακαρόνια το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Στο σερβίρισμα γαρνίρετε το κάθε πιάτο με λίγο ανθότυρο και – εάν έχετε και θέλετε - μαϊντανό και δυόσμο.
Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: