Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Τραυματίας Αμερικανός Ο.Υ.Κας καταδίωξε τους παρολίγον ληστές και δολοφόνος του


Θύμα ένοπλης ληστείας παρολίγον να έπεφτε ο 44χρονος πρώην SEAL, Christopher Mark Heben την περασμένη Παρασκευή στο χώρο του πάρκινγκ της καφετέριας Mustard Seed Market & Cafe  στην περιοχή Akron του Ohio, όταν ένα γκρί σπόρ αυτοκίνητο με φιμέ πλαϊνά τζάμια τον πλησίασε και τον πυροβόλησε.

Αναλυτικά, ο κ. Heben κατευθυνόμενος προς την καφετέρια συνειδητοποίησε ότι ξέχασε στο αυτοκίνητό του το πορτοφόλι του. Εισερχόμενος στο πάρκινγκ ήρθε αντιμέτωπος με τους τρεις επιβαίνοντες ενός σπόρ αυτοκινήτου. Σύμφωνα με την αστυνομία μεταξύ του πρώην SEAL και των τριών ληστών ανταλλάχθηκαν ύβρεις και στην συνέχεια ακολούθησε ο τραυματισμός του απο πυροβολισμό στο στομάχι.



Το επεισόδιο όμως δεν σταματά εδώ. Ο Christopher Mark Heben δεν έχασε, απο τον τραυματισμό του, τις αισθήσεις του και τους καταδίωξε. Κατα την διάρκεια της καταδίωξης όμως ο τραυματισμός του στο στομάχι τον επηρέασε με αποτέλεσμα να αναζητήσει βοήθεια στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Οι αστυνομικοί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των  δραστών συνεχίζονται 

Ο τραυματισμένος SEAL είναι εκτός κινδύνου και μάλιστα όπως έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook αδημονεί να επανέλθει στην δράση.


Για το ποιός είναι ο κ. Heben μπορείται να δείτε εδώ: Christopher Mark Heben

Δεν υπάρχουν σχόλια: