Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Έρανο για τον Ζοσέ!


Σε μια ένδειξη αφοσίωσης, λατρείας και άφατης αγάπης, οι οπαδοί της Chelsea 
θα μαζέψουν εκείνοι τα χρήματα για να πληρώσουν το πρόστιμο που επέβαλλε η Premiere League στον Special One των Μπλέ του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός αποβλήθηκε στον τελευταίο αγώνα της Chelsea με την Aston Villa, όπου έχασε 1-0 στις καθυστερήσεις, όταν έκανε παρατήρηση στον διαιτητή του αγώνα, 
Κρις Φόι.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι οι οπαδοί των Μπλέ γνωρίζουν ότι ο Jose πληρώνεται με τον μισθό των 12 εκατ. ευρώ ετησίος, Αυτό δεν τους αποθαρρύνει στο να πραγματοποιήσουν την πράξη τους.

«Στηρίζουμε τον Ζοζέ Μουρίνιο και δεν νομίζουμε ότι έπρεπε να τιμωρηθεί με πρόστιμο. Θέλαμε επίσης να στείλουμε μήνυμα ότι πιστεύουμε πως ο Κρις Φόι είναι ένας απαίσιος διαιτητής.
Οπότε θα μαζέψουμε χρήματα τόσο κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με τη Σουόνσι όσο και γύρω από το Στάμφορντ Μπριτζ πριν τον αγώνα με τη Σάντερλαντ.
Εάν ο Μουρίνιο δεν δεχτεί τα χρήματα, τότε θα τα δώσουμε σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του εκπροσώπου οργανωμένων οπαδών της Τσέλσι, Ντέιβ Τζόνστοουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: