Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Η στήλη της γεύσης - Σνίτσελ (κοτόπουλο ή χοιρινό)


της «Μαγείρισσας»

Υλικά:
4 κομμάτια σνίτσελ κοτόπουλο ή χοιρινό
3 αυγά
1 σακουλάκι τριμμένη φρυγανιά
Λίγο λάδι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση:
Πέρνουμε τα αυγά και τα χτυπάμε μέχρι να ενωθούν καλά. Βάζουμε την φρυγανιά σε μια πιατέλα ώστε μετά να πανάρουμε τα κομμάτια μας. Πέρουμε τα κομμάτια σνίτσελ, τα αλατοπιπερώνουμε και τα βουτάμε ένα - ένα μέσα στα αυγά και μετά μέσα στην φρυγανιά και απο τις δυο πλευρές.

Μετά αφού έχουμε βάλει το τηγάνι μας να ζεσταθεί, βάζουμε τα σνίτσελ να τηγανιστούν μέχρι να ροδίσουν και απο τις δυο πλευρές και σε ένα άλλο τηγανίζουμε τις πατάτες μας.

Αν δεν θέλετε τηγανιτές πατάτες μπορείτε να συνοδεύσετε τις πατάτες σας με μια σαλάτα της αρεσκείας σας


Δεν υπάρχουν σχόλια: