Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Η εορταστική... selfie της 88χρονης Ελισάβετ


Ο 77χρονος φωτογράφος David Bailey, ο οποίος δηλώνει και θαυμαστής της Βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ, τράβηξε την φωτογραφία - πορτραίτο της η οποία θα θα συμπεριληφθεί στην επίσημη τουριστική καμπάνια της κυβέρνησης, με τίτλο «Great Campaign», για την προώθηση της χώρας στο πλαίσιο της καμπάνιας της Βρετανίας για την δημιουργία θέσεων εργασίας στους τομείς του εμπορίου, του τουρισμού, των επενδύσεων και της εκπαίδευσης. Οι αρμόδιοι ελπίζουν πως το πορτρέτο θα έχει τέτοια απήχηση παγκοσμίως που θα ενθαρρύνει επισκέπτες από όλο τον κόσμο να βρεθούν στη Βρετανία και να «γευθούν» την εμπειρία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη και στα πρότυπα πρότυπα του Instagram και των selfie.  Δείχνει τη βασίλισσα Ελισάβετ χαμογελαστή, φορά πέρλες και ένα φόρεμα της Angela Kelly, που υπηρετεί τη βασίλισσα σαν προσωπική βοηθός όσον αφορά στο ντύσιμο από το 2002. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ τον Μάρτιο.

«Ανέκαθεν υπήρξα μεγάλος θαυμαστής της και πιστεύω ότι έχει πολύ ευγενικό βλέμμα. Μια άτακτη λάμψη στα μάτια της. Πάντοτε ήμουν οπαδός των δυνατών γυναικών και πιστεύω ότι είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα» δήλωσε ο φωτογράφος.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει γενέθλια στις 21 Απριλίου αλλά οι επίσημοι εορτασμοί θα γίνουν στις 14 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: